Real Madrid-Getafe

8

Update:
Real Madrid won dankzij een pure hattrick van Ronaldo nadat Miguel Ángel Moyá de thuisploeg al met een eigen goal op voorsprong had gezet. Cristiano lijkt dus op tijd fit voor het dubbele treffen met Barcelona in de Copa.

—–

Zondag middag om 12.00 trapt Real Madrid thuis voor de kleine derby tegen Getafe. De landskampioen wist zich goed te herpakken door met 0-5 te winnen van Valencia en wist ook ten koste van dezelfde club door te bekeren in de Copa del Rey. Bernabéu maakt zich op voor de eerste wedstrijd van de tweede competitiehelft. 

Real wist dus de volgende ronde voor de beker te halen maar moet de komende weken wel spelen zonder Iker Casillas. De aanvoerder blesseerde zich aan zijn hand en is inmiddels succesvol geopereerd. Deze week werd bekend dat Diego López is gehaald om de absentie op te vangen maar het is nog niet zeker of hij eerste keeper wordt of dat Adan dat op zich neemt. Het worden in ieder geval zware weken voor Mourinho en zijn team: Manchester United is de gelote tegenstander in de Champions League en Barcelona wacht in de volgende bekerwedstrijd. Daarnaast is er nog een Clásico voor de competitie en zal de Koninklijke dus het onderste uit de kan moeten halen om deze weken goed door te komen.

Getafe staat op een elfde plaats met 26 punten en laat ploegen als Sevilla en Athletic de Bilbao achter zich. Eerder dit seizoen was de club uit de voorstad van Madrid met 2-1 te sterk voor Real maar hebben de laatste zes wedstrijd niet meer weten te winnen. Getafe heeft de afgelopen vier ontmoetingen in Bernabéu ook allen verloren.

SELECTIE  REAL MADRID
Keepers: Adán, Jesús en Diego López.
Verdedigers: Varane, Ramos, Coentrão, Carvalho, Marcelo, Arbeloa en Albiol.
Middenvelders: Khedira, Özil, Alonso, Essien, Modric, Callejón en Di María.
Aanvallers: Cristiano Ronaldo, Benzema en Higuaín.

  • Rea-Get
  • Entrenamiento

8 reacties

  1. Real moet deze wedstrijd winnen en liefst ruim zodat we vol vertrouwen de eerste wedstrijd tegen Barcelona ingaan. Dat is noodzakelijk met een pak geschorsten en blessures. Ramos en Casillas zullen we het hardst missen. Callejon of Ozil kunnen de plek van Di Maria invullen, Modric verschuift dan naar het midden. Varane kan de plek van Pepe opvullen. Die is opbouwend beter dan Pepe en maakt minder vuile overtredingen. Marcelo moet zoiezo minuten maken morgen zodat die woensdag volle match kan spelen omdat Coentrao geschorst is. Ramos en Casillas zijn onvervangbaar! Albiol en Carvalho spelen wel sterk laatste matchen

  2. @ zizou5 en @cristiano7ronaldo9

    Ik was vorige keer verkeerd over de geschorste spelers voor de copa del rey. Ik denk dat ik het nu goed begrijp. Dus kijk, wat betreft gele kaarten zonder rood, lopen la liga en de copa samen. Dus bv als je 3x geel krijgt in la liga in 3 matchen en 2 x geel in 2 copamatchen, moet je de eerst volgende match missen en dan maakt het niet uit of het een ligamatch of copamatch is. Maar als je een rode kaart (directe of 2xgeel) krijgt in een copamatch, MOET je de eerstvolgende copamatch missen. Coentrao (2x geel) en Di Maria (direct rood) moeten dus de eerstvolgende copamatch missen door hun rode kaart en zijn er woensdag niet bij. Ramos is er ook niet bij: hij kreeg 5 matchen schorsing, 4 voor beledigen en 1 voor de rode kaart. De 4 voor beledigen mochten liga en copamatchen zijn, maar voor de rode kaart moet hij nog 1 copamatch missen en dus is hij er woensdag niet bij. Pepe en Casillas zijn geblesseerd. Marcelo is nog niet fit. Dat wil zeggen dat Real 5 basisspelers zal missen en dit tegen Barcelona! Ik hoop toch nog dat Marcelo kan spelen, het wordt zoiezo zeer moeilijk. Ik vind het echt dom van Ramos, Di Maria en Coentrao. Het waren onnodige rode kaarten. Met hen erbij waren we een pak sterker. We hebben geen backs en zullen het wss met Essien als rechtsachter moeten doen en Arbeloa als linksachter, jammer! Ik zou met deze elf spelen: D Lopez, Essien, Varane, Carvalho, Marcelo, Khedira, Alonso, Modric, Ozil, Ronaldo en Benzema en ik zou op de aanval spelen met veel druk naar voor. Als we gaan ingraven krijgen we problemen

  3. @mister .. Ramos speelt niet woensdag !! En echt niet slim van Di Maria , want is terug goed bezig de laatste tijd en coentrao is verdedigend ook goed bezig.,gaan we ook missen … Marcelo is er echt nog niet klaar voor,want aanvallend is hij echt belangrijk…. We missen te veel spelers voor woensdag!! 

Add Comment RegisterLaat een reactie achter