Real wint met 1-4 van Valencia

De Koninklijke liet net als vorige week zien over voldoende scorende capaciteiten te beschikken en won sinds oktober weer eens een uitwedstrijd.

In de 16e minuut verdiende Ronaldo een penalty die hij uiteraard zelf benutte (0-1) en een overtreding op Benzema zorgde in de 38ste minuut zelfs voor de tweede penalty die raak ging (wederom Ronaldo) (0-2). In de 57ste minuut deed Valencia wat terug en leek het terug in de wedstrijd te komen. Santi Mina scoorde de 1-2 en lang bleef het spannend tot Marcelo in de 84ste minuut de 1-3 binnen schoot. Vlak voor tijd bracht Toni Kroos met een mooi geplaatst schot de eindstand op 1-4.

Was de uitschakeling in La Copa überhaupt nodig geweest als Zidane gewoon zijn beste 11 vanaf het begin het veld in had gestuurd? Met het spel tegen Deportivo en zojuist tegen Valencia had het kleine Leganes vast geen schijn van kans gehad.