Levante – Real 2-2

Real Madrid heeft in Valencia wederom punten laten liggen en maakt het zichzelf steeds moeilijker.

De Koninklije was in de eerste helft zwaar de bovenliggende partij en Ramos opende de score in de elfde minuut na een corner van Kroos. Door een fout van Varane lukte het de thuisploeg tegen de verwachting in om vlak voor de pauze de gelijkmaker toch nog op het scorebord te zetten (Boateng).

In de tweede helft ging het spel redelijk gelijk op en tien minuten voor tijd leek Madrid aan het langste eind te trekken door een goal van Benzema. Twee minuten voor tijd maakte Pazzini echter de gelijkmaker en kan Barcelona morgen uitlopen tot een voorsprong van 21 punten.

Zidane heeft het lek helaas nog niet gevonden en de tijd tikt. Over twee weken komt PSG namelijk al langs in het Bernabeu!