Real Madrid wint met 5-2

Real Madrid heeft een goede stap gezet in de voorbereiding op de Champions League wedstrijd van aanstaande woensdag tegen PSG. Het versloeg vanavond Real Sociedad met maar liefst 5-2.

In de eerste helft speelde de Koninkijke de bezoekers van het kastje naar de muur en leken ze haast tegen een amateurploeg te spelen. Real Madrid dwong haar wil op en La Real kwam geen minuut aan haar eigen spel toe. In de eerste minuut zette Lucas Vázquez de thuisploeg al op voorsprong en in 27ste minuut schoot Ronaldo de tweede van de avond in de netten. Toni Kroos krulde de bal vervolgens in de 34ste minuut heerlijk in de hoek waaropvolgend Ronaldo drie minuten later het vierde doelpunt binnen knikte.

In de tweede helft nam de Koninklijke uit Madrid flink wat gas terug en sloop er de nodige onachtzaamheid in het spel. Na bijna een half uur spelen deed Real Sociedad iets terug en maakte Bautista de 4-1. Ronaldo maakte in de 80ste minuut zijn derde van de avond waaropvolgend Illarramendi de eindstand bepaalde op 5-2.