Ronaldo verzoekt Zidane om Benzema te passeren

Cristiano Ronaldo vindt het tijd om zich te bemoeien met de Madrileense speltactiek en het medium Don Balon komt vandaag met de opvallende uitspraak dat de Portugees zijn coach dringend verzocht zou hebben om Karim Benzema NIET op te roepen voor de return wedstrijd tegen PSG in Parijs.

Ronaldo zou gezegd hebben dat de Koninklijke in een 4-4-2 systeem moet gaan spelen om tegendoelpunten te voorkomen en liever samen met Gareth Bale in de aanval staat met daarachter Isco voor de aanvoer. De winnaar van vijf gouden ballen verwacht simpelweg met Bale een beter resultaat te kunnen halen dan met Benzema die duidelijk al een tijd niet in vorm is.

Wat denken jullie? Zal Zinedine Zidane dit dringende advies van zijn topspeler opvolgen of blijft hij vierkant achter zijn landgenoot Karim staan?