Real Madrid maakt geen fout

De Koninklijke heeft vanavond haar wedstrijd tegen Betis Sevilla gewonnen met 3-5. Het was een vermakelijke partij waarin vooral Asensio met twee doelpunten zijn stempel drukte. De geruchten dat Ronaldo zijn coach verzocht zou hebben om meer met een 4-4-2 systeem zonder Benzema maar met Bale te spelen blijken wellicht toch waar aangezien dit vanavond precies gebeurde.

Real kwam in de 11e minuut door een kopbal van Marco Asensio op voorsprong en leek een rustige avond tegemoet te gaan. Mandi maakte in de 33ste minuut echter gelijk waaropvolgend Nacho een eigen doelpunt weggaf en Real vlak voor rust op achterstand zette.

Waar Real Madrid dit seizoen meestal een slechtere tweede helft dan eerste beleefde was het vanavond andersom. Real dwong Betis ver terug en Sergio Ramos scoorde in de 50ste minuut met het hoofd de verdiende 2-2. Asensio zette zijn ploeg negen minuten later weer op voorsprong en Ronaldo leek een paar minuten later het slot op de deur te gooien door verdiend de 2-4 op het scorebord te zetten. Sergio León maakte 5 minuten voor tijd echter de aansluittreffer 3-4 waarsoor het nog even spannend werd.

Twee minuten voor tijd mocht Benzema nog invallen en verving hij Ronaldo. De hevig bekritiseerde Fransman maakte in de blessuretijd nog de 3-5 waarmee hij wellicht weer een beetje krediet krijgt bij de veeleisende Madrileense aanhang. Dit was namelijk pas zijn derde doelpunt van het seizoen!