Real 4 – 0 Alaves

De Koninklijke was vanmiddag duidelijk een maatje te groot voor haar tegenstander alhoewel het tot vlak voor rust lang 0-0 bleef. Benzema gaf in de vorm van een handige hakbak in de 44ste minuut een prachtige assist aan Ronaldo die daar gretig gebruik van maakte en hard uithaalde 1-0.

Vervolgens was de tweede helft nog geen 2 minuten begonnen alvorens Bale al de 2-0 maakte. In de 61ste minuut maakte Ronaldo zijn tweede van de avond en was de wedstrijd zo goed als gespeeld 3-0.

Vlak voor tijd werd een overtreding op Bale beloond met een strafschop en voor het eerst in lange tijd gunde Ronaldo iemand anders de penalty! Hij liet Benzema achter de bal plaatsnemen en die maakte dankbaar gebruik van het gebaar van zijn ploeggenoot 4-0.

De Koninklijke oogde stabiel en lijkt het lek eindelijk boven te hebben.