Voorbeschouwing Bayern München – Real Madrid

Morgenavond treed Real Madrid aan tegen Bayner München in de halve finale van de Champions League. De kraker staat onder leiding van onze landgenoot Björn Kuipers en de Koninklijke kent in tegenstelling tot Bayern geen echte personele problemen. Alle 24 Madrileense selectie spelers zijn vandaag op het vliegtuig naar München gestapt wat betekend dat Zidane geen last heeft van geblesseerde spelers. Nacho heeft een lichte blessure maar stapte ook in en is daarom het enige twijfelgeval. Bij de Duitsers ontbreken echter eerste doelman Neuer, spits Coman, middenvelder Vidal en verdediger Alaba. Laatstgenoemde leek terug van een blessure maar trainde vandaag niet mee wat betekend dat waarschijnlijk Rafinha morgen op zijn plek zal spelen.

Real Madrid heeft de laatste jaren geen problemen gekend tegen der rekordmeister en velen beweren dan ook dat de Duitsers drastisch moeten gaan verjongen i.p.v. vast te blijven houden aan Robben en Ribéry.

Hieronder een mooie promo om alvast in de mood te komen: