Julen Lopetegui wordt na WK coach Real Madrid

Vanmiddag bereikte ons het nieuws dat de huidige Spaanse bondscoach het stokje van Zidane gaat overnemen na het WK.

De oud doelman verlengde recent nog zijn contract bij de Spaanse bond tot 2020 maar als de Koninklijke roept dan zegt je nu eenmaal geen nee. De 51 jarige Spanjaard trainde eerder FC Porto, Rayo Vallecano en het tweede van Real Madrid. Hij is dus bekend met onze club maar lijkt eerder een noodgedwongen B-keuze. Droomkandidaat Pochettino verlengde eerder bij zijn club Tottenham en Guti lijkt te verkassen naar Besiktas om als assistent te gaan werken.

Lopetegui zal de komende weken op het WK waarschijnlijk extra aandacht gaan schenken aan de Madrileense spelers om alvast te wennen wat uiteraard tot commotie kan gaan zorgen bij de andere spelers. We zullen het zien…