Real verslaat Juve en lijkt CR7 niet te missen

De Koninklijke is momenteel in Maryland voor de Champions Cup en speelde gisteravond een wedstrijd tegen de Oude Dame dat Real won met 3-1.

Beide ploegen zijn nog niet op volle oorlogsterkte, zo speelden bij Madrid slechts zes spelers mee die normaliter basiswaardig zijn. De jeugd kreeg dan ook meer de kans en aan de kant van Juve deed Ronaldo niet mee omdat die nog niet speelfit zou zijn.

Carvajal bracht de Italianen in de twaalfde minuut op voorsprong door een voorzet van Cancelo zijn eigen doel in te werken. In de 39ste minuut maakte Bale de verdiende gelijkmaker en liet hij zien dat Real geen nieuwe nummer 9 nodig heeft. Bale wil namelijk zelf meer in scorende posities komen en de nieuwe Madrileense ster worden.

Vlak na rust bezorgde Asensio met een dubbelslag binnen tien minuten voor de uiteindelijke 3-1.