Ook Roma onmachtig tegen dit Real Madrid

De Koninklijke heeft in een paar dagen tijd dé twee topteams uit Italië verslagen. Waar het drie dagen geleden de nieuwe broodheer van CR7 met 3-1 wist te verslaan was het gisternacht AS Roma die met 2-1 ten onder ging.

Uitblinker was Bale, die de assist voor de openingstreffer voorbereidde waardoor Asensio zijn team op 1-0 kon zetten. Later scoorde de Welshman zelf de 2-0 en liet hiermee zien dat hij sinds het vertrek van Ronaldo de rol van de Portugees erg graag wil overnemen. Real Madrid lijkt geen vervanger te halen en lijkt hiermee het vertrouwen uit te spreken in Bale, Benzame en Asensio.

De hand van Lopetegui wordt steeds zichtbaarder want wie het spel analyseert ziet duidelijk een ander spel dan eerder onder Zidane. Er wordt meer op balbezit gespeeld wat de iets oudere fans zullen herkennen uit het tijdperk van Del Bosque.

Dani Ceballos deed na de wedstrijd een zeer gedurfde uitspraak door te zeggen dat Real Madrid de vedette Cristiano Ronaldo niet zal missen en met Bale, Asensio en Benzema genoeg doelpunten in huis heeft. Hoe denken jullie hierover?