Real wint en loopt uit op Atletico

De manschappen van Lopetegui hadden dankzij een goede tweede helft gisteravond geen kind aan Leganés en hielden hierdoor de drie punten in Madrid (4-1).

Bale, Benzema en Asensio (BBA) lijkt de nieuwe vaste Madrileense aanvalslinie te worden. Deze heren laten zien een zekere Portugees in het veld vooralsnog niet te missen. Sterker nog, Benzema heeft in de afgelopen wedstrijden al bijna net zo vaak gescoord als in zijn gehele vorige seizoen samen. Er lijkt een zware last van zijn schouders te zijn afgevallen nu hij uit de schaduw van CR7 is getreden en scoort aan de lopende band. Hij scoorde gisteravond tweemaal. Bale opende de score in de 17e minuut en na twee doelpunten van de Fransman besliste Sergio Ramos met een penalty in de 66ste minuut de eindstand.

Courtois kreeg trouwens zijn eerste kans en moest één keer de bal uit het net halen na een benutte strafschop maar maakte een goede indruk op wat communicatiefoutjes na. Het is afwachten wie Lopetegui de volgende keer opstelt want Keylor zomaar passeren zal niet gebeuren. Een waar luxe probleem!