Strak en klassiek op weg naar prijzen

Real Madrid is een heersende club in Europa en een heersende club gedijt bij indrukwekkende shirts. Dit seizoen zitten de nieuwe serie Real Madrid-shirts weer vol met nieuwe eigenschappen. Voor de beste spelers in het wit, zwart of rood.

Santiago Bernabeu veert al op als de bal het middenveld in gaat. Isco en Modrić lopen in die linie, gedreven om de aanval van snelheid te voorzien. Hagelwit Real Madrid straalt het shirt dat zij dragen uit. Het tricot sluit strak om de schouders, is lichtgewicht en heeft aan de onderkant een ronde zoom. Winnen zit in details.

Dit seizoen wachten de fans weer hoopvol op prijzen. Dat betekent in Madrid het hoogst haalbare: de titel in eigen land en de nieuwe editie van de Champions League. Er staat een volwassen selectie, vol bravoure en geslepenheid. Alleen de mannen die voorin staan al.

Benzema is als een sluipschutter in het zwarte Real Madrid-shirt. Stadions in Spanje zijn gewaarschuwd, het wegvallen van Ronaldo betekent dat hij op moet staan. Zijn dribbel, schot en aanname zijn wereldtop, zijn doelgerichtheid is gemaakt voor titels. Naast hem speelt Gareth Bale. Razendsnel. Verwoestend linkerbeen. Altijd dreigend. De Welshmen wil een matig laatste seizoen dit jaar goedmaken. In het zwarte shirt, met de Climacool-technologie, wil hij stijgen in aanzien.

Asencio staat voor zijn definitieve doorbraak. De snelle, behendige aanvaller past in alles bij de club. Een stylist aan de bal, een man met beslissende passeerbewegingen, een speler met risico op het veld. Vele ogen zijn op hem gericht, is hij de aanvalsleider voor de komende jaren? Met trots kust bij het opgestreken clubembleem op zijn zwarte Real Madrid-shirt, na het maken van weer een goal.

Dit jaar heeft is derde editie van het shirt de rode kleur. Mooi uitgesneden, een geribbelde ronde hals, een functionele en comfortabele stof. Met ‘RMCF’ onder de kraag staan achterin spelers klaar om de bouwen en te breken. Marcelo, Varane en Ramos vormen het hart van het team en de basis van de defensie.

Raphaël Varane is als kersverse wereldkampioen weer een stap verder. Positioneel ijzersterk, in de lucht niet te kloppen en aan de bal buitengewoon stabiel. Zijn eerste taak is elimineren, samen met zijn kompaan Sergio Ramos. Die is zelfverzekerd, vastberaden en mentaal ongenaakbaar. Soms spijkerhard, veelal verdedigend de baas.

Met deze mandekkers in de rug kan Marcelo zijn dribbels naar voren maken. Het witte shirt om zijn lijf. Met de Adidas driestreep over de schouders en het logo van het merk op de rechterborst. Daarnaast het embleem van Real Madrid. Dit lichtgewicht shirt danst met hem mee zodra hij een loepzuivere bal over de hele speelt. Of een dribbel die eindigt met een beslissende voorzet.

Thibaut Courtois is slechts naar de Spaanse hoofdstad gekomen om titels te behalen. De bijna twee meter lange keeper heerst in zijn doel: armen reiken tot de palen en op de lijn is hij vliegensvlug.

Ga ook strak en klassiek op weg naar de prijzen in het Real Madrid shirt.