Marca: Dit Madrid is een ruïne

Voor de vijfde keer dit seizoen wist de Koninklijke gistermiddag niet te winnen. Ditmaal was Levante in het Bernabeu te sterk met 1-2.

In de achttiende minuut moest het Madrileense publiek toch echt tweemaal naar het scorebord kijken want er stond toen al een tussenstand van 0-2! Het duurde dan ook niet lang voordat de eerste “fans” met witte zakdoekjes begonnen te zwaaien.

Naar het wedstrijdbeeld kijkend was Real Madrid wel de betere partij en kregen ze veel kansen waarbij twee afgekeurde buitenspelgoals. Tot aan de aansluitingstreffer van Marcelo in de tweede helft was het echter precies 481 minuten geleden dat de Koninklijke überhaupt een doelpunt had gemaakt wat direct blootlegt dat het probleem vooral in scorend vermogen ligt.

Lopetegui zal in ieder geval snel resultaat moeten gaan halen want anders gaat hij Benitez achterna (binnen half seizoen ontslagen).