Gerucht: Ontslag Lopetegui in de maak

Volgens geruchten is Real Madrid klaar met Julen Lopetegui en zal hij binnen een paar uur op straat worden gezet! Zijn opvolger zou Santiago Solari zijn die momenteel nog het tweede team van de Koninklijke onder zijn hoede heeft.

De 52-jarige Spaanse coach krijgt het team niet op de rit en lijkt hiermee geen extra tijd te zullen krijgen. Marca claimt dat hij morgenavond in het Champions League duel tegen Viktoria Plzen al niet meer op de bank zit!

Volgende week zondag staat El Clasico op het programma en de Madrileense directie wil de nieuwe coach zoveel mogelijk de tijd geven het team daarop voor te bereiden om daarmee hopelijk een afstraffing tegen hun aartsrivaal te kunnen voorkomen.

De 42-jarige Solari heeft als coach weinig ervaring en veel spelers zien daarom liever dat Lopetegui meer tijd krijgt. De Argentijn stond slechts 42 wedstrijden aan het roer bij Real Madrid B waarvan er slechts 14 werden gewonnen en 13 keer gelijk werd gespeeld.

Als speler werd hij bij Real Madrid tweemaal landskampioen en won hij in 2002 ook de Champions League. Hij vertrok hierna naar Italië en won met Inter Milaan driemaal de Serie A en Coppa Italia.

Wij zien deze constructie net als de spelers ook niet zitten dus laten we hopen dat het niet waar is. Andere namen die trouwens de ronde doen zijn: Roberto Martínez, Antonio Conte, Laurent Blanc, Jose Mourinho en Michael Laudrup.