Clasico kwam te vroeg, Lopetegui ontslagen

Gisteravond heeft de Madrileense directie een persbericht uitgestuurd met daarin aangekondigd het congé van Julen Lopetegui. Voor velen een welkome boodschap alhoewel wij hem liever iets meer tijd hadden gegund.

Echter, El Clasico met 5-1 verliezen na een zeer matige reeks overleefd geen enkele coach onder Florentino Perez dus was een ontslag zeker te begrijpen.

Wij denken dat El Clasico zeer ongunstig voor Lopetegui was gepland en hij nog niet was ontslagen als deze krachtmeting pas over een paar weken gepland stond. Hij zou dan vast iets meer tijd hebben gekregen om het team klaar te stomen.

Solari staat vandaag op interim basis voor de groep totdat de Koninklije een opvolger heeft gevonden. De naam van Conte wordt echter steeds luider dus zal Solari’s interimklus niet lang duren.