Real blameert zich tegen CSKA Moskou

Omdat de Koninklijke zich al voor de volgende rond had geplaatst durfde Solari het logischerwijs aan deze formaliteit over te laten aan een aantal reservespelers. Vinicius Junior en Marco Asensio lieten met goed spel zien dat het vertrouwen in hen terecht was maar moesten na afloop toch de nederlaag erkennen in een 0-3.

De eindstand was behoorlijk geflatteerd aangezien Real Madrid rond de 70% aan balbezit had en veel kansen kreeg. De Russische doelman Akinfeev wist zijn ploeg echter telkens te redden. Moskou kreeg maar een paar kansen maar wist die wel direct te benutten waardoor de B-selectie van Solari een lesje kreeg in efficiency. Solari liet na afloop weten teleurgesteld te zijn in het eindresultaat omdat de fans niet voor een nederlaag naar het Bernabeu te komen.