Real wint zakelijk

Karim Benzema scoorde gisteravond thuis tegen Rayo Vallecano het enige doelpunt van de wedstrijd en deed dat met een prachtig schot in de dertiende minuut (1-0).

Het was de derde winst op rij maar sprankelend was het wederom niet en het boegeroep van de veeleisende Madrileense supporters was duidelijk hoorbaar. Real Madrid hoort mooi voetbal te spelen maar het resultaatvoetbal onder Solari is niet om aan te zien. In de blessuretijd scoorde Rayo bijna de gelijkmaker maar de goed keepende Coutois stond in de weg en Carvajal hield de daaropvolgende rebound op de lijn tegen.

Desondanks de onvrede waren de drie punten meer dan welkom want de Koninklijke staat nu op de derde plaats op slechts twee punten achter koploper Barcelona dat vanavond nog moet aantreden.

Het verloop van de wedstrijd: