Hazard lijkt in de zomer naar Real Madrid te vertrekken

Volgens de Belgische krant “Het Laatste Nieuws” vertrek Eden nog deze zomer naar Real Madrid. De Belg liet al eerder doorschemeren dat hij samen met Courtois naar Spanje wilde vertrekken maar geen vertrek wilde forceren. Nu de media echter schrijven dat Hazard zijn contract niet zal verlengen zal een hereniging van de twee Belgische vrienden niet lang uitblijven.

Chelsea weet al sinds twee jaar dat Hazard de wens heeft uitgesproken zich ooit bij de Koninklijke te willen voegen. Na zeven succesvolle seizoenen op Stamford Bridge waarin hij bijna alles heeft gewonnen wat er te winnen valt, verdient hij dit ook. Zijn contract loopt pas in 2020 af maar hem gratis de deur uit laten lopen zal Chelsea niet willen waardoor een vertrek deze zomer een zekerheidje lijkt.