Fanclub ziet Real zakelijk winnen

De Koninklijke heeft zich zojuist een goede uitgangspositie verschaft voor het bereiken van de volgende ronde in de Champions League. Het versloeg een goed spelend Ajax met 1-2 en mag zich daarom in de return over drie weken in het Bernabéu verdedigend opstellen daar Ajax minimaal tweemaal moet scoren.

Onze Fanclub kreeg vanuit Madrid 30 kaarten gegund waar we uiteraard gretig gebruik van hebben gemaakt. Hieronder een gedeelte van die groep vooraf aan de wedstrijd.

De opstellingen en wissels:

Ajax speelde zoals gezegd een goede wedstrijd met in de eerste helft als hoogtepunten een bal op de paal en een afgekeurd doelpunt. Real Madrid leek weinig terug te kunnen doen maar scoorde na een uur spelen wel als eerste waardoor de Amsterdammers nog meer gas moesten geven. Vinicius kapte hiervoor drie verdedigers uit en gaf daarna voor op Karim Benzema die logischerwijs in zijn huidige vorm niet faalde. Ziyech maakte niet veel later de gelijkmaker waardoor het op een gelijkspel leek af te lopen maar vlak voor tijd schoof Asensio de verlossende 1-2 binnen waardoor de overwinning zakelijk werd veilig gesteld.

Hieronder nog een paar impressies uit de Johan Cruijff Arena. Wij hebben het in ieder geval geweldig gehad! Hala Madrid!