Solari blijft nog even zitten

Er is inmiddels over de toekomst van Solari besloten, echter staat de datum van de breuk nog niet vast. Wegens gebrek aan geschikte opvolgers kan Real Madrid niet anders dan de Argentijn vooralsnog morgenavond plaats te laten nemen op de bank in en tegen Valladolid.

De enige twee namen die worden genoemd als mogelijke opvolger zijn Mourinho en Zidane. Laatstgenoemde is echter niet voor niets vorig jaar vertrokken want hij zag in dat er flink doorgeselecteerd moest worden waardoor hij impopulaire beslissingen moest gaan nemen. Het lijkt daarom eerder voor de hand te liggen dat de flamboyante Portugees terug zal keren.

Wijzelf zien Mourinho liever niet terug in het Bernabéu maar zijn erg benieuwd wat jullie, onze websitebezoekers vinden. Reageer daarvoor in onze chat of FB- pagina.