Wederopstanding Real Madrid

De Koninklijke heeft zich vanavond uiteindelijk goed hersteld van de slechte reeks door Valladolid met 1-4 aan de kant te zetten. In de eerste 30 minuten speelde Real Madrid echter zeer slechts en “wist” iedereen dat Solari vanavond de laan zou worden uitgestuurd. De thuisploeg had na 18 minuten al zomaar met 3-0 voor kunnen staan waar het niet dat ze een penalty hoog over schoten en twee doelpunten afgekeurd zagen worden. Over geluk had Real Madrid dus niet te klagen.

Na een half uur spelen kwam Valladolid dan toch op een verdiende 1-0 voorsprong doordat Tuhami van dichtbij binnenschoot. De Koninklijke kwam vlak voor rust dan toch nog op gelijke hoogte door een doelpunt van Varane waardoor men met deze stand gingen rusten. Solari zal vast tekeer zijn gegaan in de kleedkamer want na de rust kwam er geheel andere Real Madrid uit de kleedkamer en scoorde Benzema nog voordat de wedstrijd een uur aan de gang was twee keer waardoor men al snel op een riante 1-3 stond. Vlak voor tijd besliste Modric de eindstand met de 1-4.

Winnen is natuurlijk mooi meegenomen maar de kans is groot dat dit alsnog de laatste wedstrijd is geweest van Santiago Solari.