[Update] Real Madrid contracteert Luka Jovic

Het de Koninklijke volgens AS gelukt om de 21 jarige aanvaller van Eintracht Frankfurt over te nemen. Hij gaat EUR 60 miljoen kosten en tekent voor zes seizoenen. Een knappe prestatie aangezien er veel concurrentie op de loer lag.

Eintracht moet 12 miljoen hiervan afstaan aan Benfica die slim een doorverkooppercentage van 20% had bedongen toen de Serviër overstapte naar Frankfurt. De jonge aanvaller past goed in het plaatje dat Zidane voor het nieuwe te renoveren Real Madrid voor ogen heeft. In de 44 wedstrijden die hij speelde voor Eintracht scoorde hij 26x en gaf hij 7 assists.

Eintracht zou nu op hun beurt erg graag Mariano Diaz uit Madrid als vervanger halen.

Update: De komst van de 21 jarige Serviër is vandaag door Real Madrid bevestigd. AS had het weken geleden dus bij het rechte eind. Check het bericht hier: https://www.realmadrid.com/noticias/2019/06/jović-nuevo-jugador-del-real-madrid