Real wint overtuigend bij Celta

De manschappen van Zidane zijn gisteren overtuigend aan het nieuwe La Liga seizoen begonnen door Celta de Vigo te verslaan met 1-3.

Grootste verassing in de opstelling was wel de aanwezigheid van Bale aangezien Zidane van hem af wil. Hij drukte een klein stempel door in de 12e minuut de assist te geven op Benzema die voor de 0-1 zorgde.

Na een half uur spelen leek de Koninklijke het zichzelf moeilijk te maken doordat Modric met rood het veld moest verlaten na een overtreding op Denis Suárez. Celta kon met een man meer situatie echter niet profiteren waarna Kroos in de 61ste minuut zelfs zorgde voor de 0-2. Lucas Vásquez maakte het voor Celta nog beschamender door in de 81ste minuut de 0-3 te verzorgen.

Iker Losada poetste in de blessuretijd nog wel de nul van het scorebord waardoor het uiteindelijk 1-3 werd.