Real wint nipt met 3-2

De Koninklijke heeft het zich vandaag onnodig lastig gemaakt waarbij slechts een fabuleuze redding van Courtois ze weerhield van puntverlies.

De eerste helft was simpelweg geweldig te noemen met een sterke James, Carvajal en Benzema. Beide eerstgenoemde heren gaven een assist op de Fransman die dan ook twee maal scoorde in het eerste bedrijf. Casemiro bracht vlak voor de thee de stand op 3-0 waardoor er ontspannen gerust kon worden.

In de tweede helft wist Levante tweemaal te scoren en zakte Real te ver terug waardoor het zeer spannend werd. Hazard maakte na een uur zijn debuut en had twee erg grote kansen die beide door de doelman werden gepareerd. Aangezien ook de sterk spelende Vinicius jr. een doelpunt afgekeurd zag worden wegens buitenspel kreeg Real het nog lastig in de slotfase en kreeg Levante nog enkele kansen op de gelijkmaker die gelukkig uitbleef.