Voorstelrondje Benjamín

Sinds ik het stokje overgenomen heb van Richard hebben jullie een stukje tegoed waarin ik vertel wie ik ben. Door een vrije dag kom ik er eindelijk aan toe om dit te doen. Graag hoor ik ook wie jullie zijn. Misschien kunnen we iets doen als wekelijks iemand voorstellen, misschien wordt de chat dan wat vriendelijker 😉

Dus wie ben ik? Benjamín Núñez Reyero, 38 jaar, geboren in Boxtel en woonachtig in Eindhoven. Spaanse afkomst en tweetalig opgevoed. Heb een vriendin met een klein meisje van 4 jaar.
Ik werk in automotive en volg daarnaast nog een opleiding bedrijfskunde.

Ver ver terug in de tijd, toen hyves het facebook van nu was, kwam ik een pagina tegen over Real Madrid. Daar leerde ik Richard kennen en wat andere gasten. Met de tijd kwamen we tot het idee om er een echte fanclub van te maken zodat we samen wedstrijden konden bezoeken en bekijken in een kroeg. Helaas woonden we allemaal in een andere uithoek van het land, wat het niet makkelijker op maakte. Richard nam de hele tijd het voortouw en was de drijvende kracht. Om een officiële peña te kunnen worden had hij uitgezocht dat we daarvoor 3 socio’s nodig hadden en dat kon alleen bij de club zelf op kantoor geregeld worden. Zo geschiedde het dat we naar Real Madrid – Atletico gingen. Mijn eerste keer in het Bernabeu, ik was echt flabbergasted. Om er geen heel lang verhaal van te maken, socioschap werd geregeld. Genoeg meegemaakt voor en na de wedstrijd en beetje bij beetje de fanclub opgebouwd. Door de reisafstanden werd het vooral een digitale fanclub en helaas geen fanclub waar we regelmatig bij elkaar konden komen om wedstrijden te bekijken. Maar de club groeide goed, we kregen steeds meer leden en actieve schrijvers voor nieuws en wedstrijdverslagen. Helaas haalde het echte leven Richad en mij ook in, waardoor we allebei minder tijd hadden om bezig te zijn met de club. Dit gaf anderen de ruimte om belangrijk te worden en dat ging niet altijd even goed. Na veel negativiteit en discussies, besloot ik om mijn rol te beperken tot contactpersoon tussen de fanclub en Real Madrid. En dat is zo gebleven tot Richard mij opeens vroeg om het stokje van hem over te nemen.

Ik heb nog geen verbeterplan voor de fanclub, maar sta open voor suggesties. Meer leden hebben zou tof zijn, meer mensen op de chat om mee te praten. Dus maak vooral promotie voor deze fanclub!

Zoals ik al vaker gezegd heb, er is een email adres voor vragen, suggesties en klachten: penaholandesaelcorazonblanco@gmail.com

Dit moet je breed zien, niet alleen over de fanclub of chat, maar ook als het gaat om zaken die je wilt die ik voor je navraag bij Real Madrid. Straks als we weer wedstrijden kunnen bezoeken, kun je daar ook verzoeken doen voor kaartjes. We krijgen geen korting als peña zijnde, wel zit je dan altijd bij andere Real Madrid fans. Wanneer het zo ver is, leg ik wel de procedures daarvoor uit.

Rest mij niks anders te zeggen dan:
¡Hala Madrid!